Unikke WordPress sider der sælger!

Vi løfter din forretning og skaber mærkbare resultater

 

WordPress hjemmeside og webshop

Webshop eller hjemmeside i WordPress

Din hjemmeside afspejler din identitet på nettet og det er vigtigt at kunderne kan bruge jeres side og finde frem til de nødvendige produkter eller services på lettest vis.

Generelt set er målet med en hjemmeside at præsentere eller sælge et produkt eller et koncept, på den mest optimale måde.

Vi bygger hjemmesider med netop dette mål for øje. Jeres side skal være hurtig, struktureret, responsiv og let at opdatere og vedligeholde – og vigtigst af alt, den skal sælge jeres service, vision eller produkt.

Lad os give dig et uforpligtende tilbud på dit projekt  Kobling med Google Analytics

  Jeres nye sider bliver forbundet med Analytics, så I altid kan følge med i, hvad jeres brugere foretager sig.

  Mobilvenlig version

  Korrekt visning på alle enheder. Siden er optimeret, så den vises korrekt på alle typer af enheder og platforme.

  Kobling til Webmaster tools

  Siden bliver indekseret på Google. Vi sender siden til gennemgang hos Google, så den kan komme i søgeresultaterne med det samme.

  Seks grunde til at vælge os

  Der er mange tilbud på nettet og det kan være svært at gennemskue, hvor du får mest for pengene og samtidig får det bedste resultat. Vi laver løsninger baseret på vores viden omkring WordPress og alt, hvad der hører til i form af SEO, online markedsføring og sporing af salg og online signups.

  Vi leverer ikke bare en hjemmeside – vi bygger det optimale fundament for din forretning. Alt dette så du kan findes på Google, aktivt følge salg og besøgende besøgende via Analytics og altid selv vil kunne opdatere dit indhold uden besvær. Kort sagt bygger vi grundlaget for en sund online virksomhed.

  Fremtidssikret system udviklet til PHP 7

  Din side bygges på de nyeste og mest solide teknologier. Det er din garanti for, at siden altid er opdateret og følger med udviklingen.

  En verden af muligheder

  I en WordPress side får du ikke bare en hjemmeside – du får en side, der kan udvides med millioner af muligheder, til et hvert tænkeligt scenarie.

  Hastighed i topklasse

  Siden bliver optimeret således, at scrips, billeder og kode minimeres og serveres via cache. På den måde blive din side langt hurtigere.

  Rådgivning der giver mening

  Vi har bygget utallige sider med forskellige koncepter og vi ved, hvad der fungerer. Vi kommer gerne med input og sparring til, hvordan dit projekt kan formes, for at nå det bedste resultat.

  Support uden sammenligning

  Vi går rigtig langt for jeres success og derfor yder vi også en support ud over det sædvanlige. Har du et problem skal du blot ringe til os, så hjælper vi dig glædeligt videre.

  Sporing i verdensklasse

  Vi opsætter siden med Facebook pixel, Google Analytics og Webmaster Tools. Således er du klar til online markedsføring med sporing af salg, allerede fra første dag!

  Hvad får jeg?

  I prisen indgår unikt design og opsætning af alle sporingsinstanser og medier på tværs af Google. Valg af hosting kan foregå på vores lynhurtige servere hos Linode eller på webhotel efter eget valg.

  Kontakt os på 60 88 08 22, til en hyggelig snak omkring dit projekt.

  Bliv ringet op   Hvad har vi lavet?

   Vi har udarbejdet utallige løsninger gennem årerne. Du kan se de seneste projekter ved at klikke her. 

   Gå til cases