Produkt remarketing opsætning

Google tag assistant hjælp

Remarketing på produkt niveau er en af de stærkeste salgskanaler for en webshop. Vi får her mulighed for at vise vores produkt til en besøgende, som tidligere har vist interesse for netop dette specifikke produkt. I denne guide viser jeg, hvordan du let opsætter produkt remarkering i WordPress, WooCommerce og AdWords.

Hvilke keywords skal du lave SEO på?

Hvor svært er det at rangere på et bestemt ord

Det kan være svært at gennemskue, hvordan du mest effektivt laver SEO. Ofte gætter man sig frem uden at have evidens for, hvilke ord man vælger. Jeg viser dig, hvordan du med sikkerhed får mere ud af din SEO strategi – udelukkende ved at optimere på de mest optimale keywords. Det vil sige dem, som har størst sandsynlighed for at bringe trafik til din side – for det kan måles.

E-commerce sporing til Analytics fra WordPress WooCommerce

Sporing af e-handel - WooCommerce og WordPress

E-hanelssporing er en af de vigtigste ting, når det kommer til e-commerce. Uden dette kan vi ikke se, hvor meget vi får igen for bl.a. vores annoncekroner på AdWords eller Facebook og ej heller hvor salget kommer fra. Jeg viser dig hvordan du implementerer fuld sporing via Google Analytics, så du kan få alle data med!