Nedenfor er et udsnit af opgaver vi har løst

produkter til bilvask og bilpleje

Online markedsføring

CarCareFreaks er en nyere spiller på det europæiske marked. Gennem Google Ads, Facebook og en stærk strategi for SEO, har vi hjulpet dem til at ligge nr. 1 på de mest profitable ord. Hensigten er på sigt, at ligge i toppen både PPC mæssigt samt organisk. Vi har i denne case lagt vægt på linkbuilding, on-page SEO, Google Ads og Facebook til et solidt remarketing flow.

Gå til webshop

SEO og Linkbuilding

NLP Kursus ville gerne øge deres markedsposition via organiske salg. Der blev lavet en omfattende SEO strategi og i dag ligger de øverst på deres mest profilerede keywords. Både med 1 og 2 pladser på samme keywords.

Gå til siden
NLP kursus

Fra iværksætter til virksomhed

Reservedelpilleovn.dk var en idé der skulle føres ud i livet, og vi blev valgt til at hjælpe med dette. Vi har stået for opbygning af hjemmeside, SEO og AdWords. Forretningen tog hurtigt fart og på bare to år gik virksomheden fra 0 kr til millionomsætning. Sidenhen er konceptet blevet udvidet til flere nabolande.

Gå til webshop

Dansk portal for styrthjelme

Styrthjelm.dk er en ny webshop der udelukkende sælger styrthjelme til det danske marked. Shoppen er bygget som en nicheshop og der er lagt stor vægt på bl.a. SEO. Går du og drømmer om en ny og lækker hjelm, så find din næste styrthjelm her!

Se webshoppen her
styrthjelm

SEO arbejde for Mindly.dk

Opbygning og optimering af side med vægt på den organiske traffik. Onpage SEO er udført og måling af SERPS er opsat. Der er udnyttet statestik fra hjemmesiden med henblik på udarbejdelse af nye SEO artikler til rangering

Du finder den her

Ny hjemmeside og AdWords kampagne

Sofortrens.dk er et vaskeri med base i københavnsområdet. Vi har lavet en ny og optimeret hjemmeside, så de kunne blive mere synlige på nettet. Derudover er det opsat en AdWords kampagne til, at trække ekstra trafik og skabe nye faste kunder.

Kig ind her
Sofortrens - Rens og vask
lead.eu

AdWords strategi og SEO

Lean.eu har længe kørt med en adwords konto, der har været optimeret fra flere forskellige vinkler. Det der har mangler, er de mindre detajler. Vi har lagt en strategi for, hvordan de får mest muligt ud af deres budget på AdWords. Dertil vil du frembringe de resultater på Google, som deres side har manglet.

Se siden her

Webshop, markedsføring og SEO

Motorcykelgrej.dk er en nyere spiller på det danske marked. Vi har stået for at opbygge, automatisere og optimere webshoppen mest muligt. Der er lagt vægt på både SEO, AdWords og nyhedsbrev. Siden er opbygget i WordPress og med WooCommerce som handelsplatform.

Se webshoppen her
Friskole i Odense

Ny side til friskole i Odense

FriskolenCityOdense skulle bruge en ny hjemmeside samt en strategi for promovering gennem AdWords. Vi har udviklet en side til dem og sat en mindre kampagne op på Adwords.

Du finder den her

Hjemmeside og markedsføring

Denne kunde ønskede en ny hjemmside til sit erhverv som fysiurgisk massør. Vi fik lavet en flot side til kunden og implementerede et smart nyhedsbrev med en rabatkode, så der kunne lokkes nye kunder til. Derudover har vi stået for hele den online og offline designprofil.

Gå til siden
Koch hus

Ny side med bygge-pakkeløsninger

Kochhus.dk er en side bygget til at fremvise og skabe leads til renovering og udbyggelse af de klassiske Koch huse. Den er bygget da de fleste af denne typse hus, netop nu står til at skulle renoveres. Siden sælger færdige projekter med faste priser for en lang række af produktpakker, som f.eks. nyt badeværelse, nyt køkken eller en helt ny tilbygning.

Se Koch hus siden her

Prøveside for kunde

Opsætning af skabelon for på sigt at rangere på specifikke søgeord på Google. Siden skal senere indgå i en linkbuilding strategi for at fremme SERP pladserne for en større spiller på markedet.

Gå til siden
menstruationskop

Ny webshop med menstruationskopper

Ladystyle.dk er en webshop, der sælger menstruationskopper på nettet. Sitet er stilrent og overskueligt, med fokus på enkelhed og få klik til konvertering. Der er bygget SEO for de mest profitale ord.

Gå til webshop

Grafisk produktion og hjemmeside

Digital strategi og udarbejdelse af grafisk materiale for dkuwoodwork. Hjemmesiden fungerer som en showcase for de lækre håndlavede træprodukter der kan købes på siden.

Gå til siden

Præsentationsside til udlejning og salg

Med henblik på salg og udlejning af skiltetrailere, skulle kunden bruge en hjemmeside der kunne facilitere dette. Siden har nu en booking kalender og der kan både købe- og lejes skiltetrailere.

Du finder den her

Norse MC – Dansk motorcykeltøj

Norse-mc.dk er en dansk forhandler af motorcykeltøj. Tøjet udmærker sig ved, at være tilpasset vores nordiske klima og deraf navnet “Norse”. Vi har opsat hjemmesiden med henblik på fremhævning af, at blive forhandler af tøjet. Dette er en side på flere sprog, og hvor der kan vælges engelsk eller dansk, for at nå potentielle internationale kunder.

Gå til Norse MC
Norse MC
Fysioterapi Odense

Ny hjemmeside til behandler

Maimann er fysioterapist og ville gerne have en opdateret side med en solid grundopsætning af SEO, webmaster tools og analyseredskaber. Vi gav hende redkaberne til, selv at opsætte siden, efter vi havde opsat grundstene til et solidt fundament

Se siden her

Helt ny webshop

Lars fra Greenflame skulle bruge en ny webshop. Målet var, at det skulle være nemt for ham og opdatere og selv ligge produkter ind. Shoppen er bygget i WordPress og er tilkoblet diverse integrationer. Målet er at have et digitalt udstillingsvidue med de førende produkter idenfor hans branche. Den gamle webshop er nu erstattet med den nye fremtidssikrede WodPress shop med WooCommerce som e-handelsplatform.

Kig ind her

Skal vi løfte din forretning sammen?

Vi udvikler stærke koncepter, identiteter og digitale strategier på tværs af medier og platforme.
Vi gør det komplekse overskueligt, og resultaterne taler for sig selv. Oplev selv forskellen; tag en uforpligtende snak med os i dag.